Лектори

Борислав Ангелов зам. - министър на инвестиционното проектиране

Борислав Ангелов Борислав Ангелов е заместник-министър на инвестиционното проектиране. Роден е на 29.08.1959 г. в София. Завършил е архитектура в УАСГ, международни икономически отношения в УНСС и мениджмънт във Висшата международна школа по маркетинг и мениджмънт МАРКОМ, София. Бил е съветник в посолството н..

повече

арх. Петър Диков главен архитект, Община София

арх. Петър Диков Роден е на 19 септември 1953-а и е възпитаник на Висшия институт за архитектура и строителство (ВИАС). Във визитката си е записал 27 години трудов стаж в Националния център по териториално развитие, където е бил заместник изпълнителен директор. Бил е и управител на проектантско студио "ПроАр..

повече

арх. Илко Николов председател, Общински съвет Пловдив

арх. Илко Николов Арх. Илко Николов е роден през 1956 година в Пловдив. През 1974 г. завършва Математическа гимназия "Акад. Кирил Попов" – Пловдив, а през 1981 г. – Висшия институт по архитектура и строителство със специалност "Архитектура". Член е на управителния съвет на Бизнес ..

повече

Надя Данкинова изпълнителен директор, Фонд за устойчиво развитие на София

Надя Данкинова Надя Данкинова е родена в Ямбол. Магистър е по социално икономическо планиране и публични финанси от УНСС. Опитът й в банковия сектор е като офис мениджър на регионален офис на "Сосиете Женерал Експресбанк". В публичния сектор работи като зам. областен и областен управител на Ямбол,..

повече

Мартин Заимов изпълнителен директор, Регионален фонд за градско развитие (Jessica)

Мартин Заимов Мартин Заимов е роден през април 1962 г. в Женева, където майка му Клавдия Заимова живее и работи към ООН. Баща му е Майкъл Голдсмит, британски гражданин, журналист по професия. Майката дава на сина си известната фамилия Заимови. Мартин Заимов има по-млад брат Михаил и две деца от французойка. За..

повече

арх. Елица Панайотова изпълнителен директор, София Тех Парк

арх. Елица Панайотова Елица Панайотова започва професионалната си кариера като архитект и експерт по градско планиране, като сред първите ù проекти са генплана и първите две сгради на Бизнес парк - София. След 6 години на проектантска практика, инвестиционно консултиране и второ висше образование, в продължение..

повече

арх. Цветан Петров мениджър на архитектурно бюро “Иво Петров – Архитекти” ООД

арх. Цветан Петров Архитект Цветан Петров се дипломира в архитектурния факултет на УАСГ през 2007 г. Специализира в L’ecole National Superieure d’architecture de Bretagne в Рен, Франция. В самостоятелната си проектантска практика работи по обществени и жилищни сгради, логистични центрове, административн..

повече

арх. Ангел Захариев управител на „А и А Архитекти” ООД, автор на проекта „Музейко”

арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

Ивa Георгиева Управляващ директор, IFS за България

Ивa Георгиева Г-жа Ивелина Георгиева Кюлева е бакалавър по ТВ Журналистика и магистър по Политология от СУ„Св.Климент Охридски”. Следдипломната си квалификация и международна си специализация реализира в УННС - София и Тихоокеанския университет – Токио, Япония по специалност „Глобален..

повече

арх. Атанас Панов управител, LP Consult

арх. Атанас Панов Роден на 22 февруари 1956 в София. Завършва Висшия институт за архитектура и строителство - София през 1981. Работи в Софийската проектантска организация"Софпроект" в ателието на арх. Лозан Лозанов и арх. Богдан Томалевски, и в архитектурно бюро към Комитета за култура, в ателието на ар..

повече

Инж. Бойко Пенев продуктов мениджър, КСЕЛА България ЕООД.

Инж. Бойко Пенев Инж. Бойко Пенев е продуктов мениджър "КСЕЛА България" ЕООД. Сертифициран експерт е по енергийна ефективост от DEKRA Certification GmbH, Германия. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в София през 1993 г., специалност "Промишлено и гражданско строител..

повече

арх. инж. Климентин Чернев управител, Алу Кьониг Щал ЕООД

арх. инж. Климентин Чернев Арх. инж. Климентин Чернев е съуправител на "АЛУКЬОНИГЩАЛ" ЕООД, част от едноименната австрийска група, от 2000 г. Роден е през 1970 г. Завършва УАСГ - специалностите Промишлено и гражданско строителство (1994) и архитектура (2002). АЛУКЬОНИГЩАЛ България е една от водещите фирми в о..

повече

Инж. Венета Новакова директор R&D, ЕТЕМ Group

Инж. Венета Новакова Инж. Венета Новакова завършва промишлено и гражданско строителство в УАСГ, София. От 1996 г. работи като фасаден инженер. От 2002г. работи в Стилмет, а от 2004 г. е ръководител на проектантския отдел и отдела "Проучване и създаване на нови архитектурни системи ЕТЕМ" в Стилмет. Отделът..

повече

Инж. Пламен Узунов експерт, пожарна безопасност

Инж. Пламен Узунов инж. Пламен Узунов е завършил Висше военно-строително училище “Ген. Благой Иванов”, гр. София със специалност “Промишлено и гражданско строителство”.  Той е управител на „F плюс“ – лаборатория за изпитване на строителни конструкции и системи за устой..

повече

арх. Борислав Богданов управител на Амфион

арх. Борислав Богданов Арх. Борислав Богданов е съучредител на фирма „Амфион” и неин едноличен собственик от 2000г. Завършва висшето си образование през 1990г., като дипломният проект е награден с Голямата награда на САБ. Първите две години след дипломирането работи като проектант в Булгарпроже-Техноекспорт..

повече

арх. Радомир Серафимов “Ателие Серафимов Архитекти” ООД

арх. Радомир Серафимов Арх. Радомир Танков Серафимов е роден през 1973г. в София. През 1997г. се дипломира с отличие в катедра „Обществени сгради“, в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, София.  От 1998г. става равноправен съдружник в „Ателие Серафимов Архитекти” ООД, к..

повече

инж. Явор Оташлийски ръководител регионален център за Югоизточна Европа, Кнауф АМФ

инж. Явор Оташлийски Инж. Явор Оташлийски е ръководител регионален център за Югоизточна Европа на Кнауф АМФ. AMF от десетилетия принадлежи към водещите производители на окачени тавани в Европа и обслужва клиенти от петте континента. Продуктите на компанията отговарят на високи стандарти по отношение на строителн..

повече

Здравко Кардашев управител на „Планекс билд” ООД

Здравко Кардашев Здравко Кардашев е съсобственик и управител на „Планекс Билд” ООД , както и на още няколко компании от групата на „Планекс  Холдинг”. Той е роден на 22.03.1973г. През 1992г. завършва строителен техникум , специалност „Строителство и архитектура”. Вис..

повече

Ралица Блъскова изпълнителен директор, Famoso Line

Ралица Блъскова Ралица Блъскова е изпълнителен директор на Famoso Line. Фирма Фамозо Лайн ЕООД е създадена през 1993г. Предмет на дейността й е производство, доставка и монтаж на дървена стъклопакетна дограма по европейски стандарт EURО IV 68 и EURО IV 78. Използваните дървесни видове са бял бор, лиственица,..

повече

инж. Ивайло Христев управител на „Стивокс” ООД

инж. Ивайло Христев Инж. Ивайло Христев  завършва магистърската си степен в ТУ-София, специалност "Електроника" и започва работа във фирма "Стивокс". От тогава до сега активно участва в проектите на фирмата. Член е на AES (Международна Асоциация на аудио инженерите), Секция Акустика към Науч..

повече

Арх. Александър Генчев АС „СолЕр”

Арх. Александър Генчев Арх. Александър Генчев е завършил Висшия институт по архитектура, строителство и геодезия през 1997 г., специалност "Архитектура". През периода 1997-1999 г. специализира в областта на интериора. От 1999 г. работи активно за международни архитектурно-строителни компании. От 2001 г. е..

повече

Мануел Хилберат Представител, Мултибетон

Мануел Хилберат Мануел Хилберат e представител на Мултибетон. Мултибетон е компания специализирана в проектиране, производство и доставка на системи за отопление и охлаждане на подове и стени. Изи Билд ООД е изключителен представител на Мултибетон за България..

повече

инж. Венета Кръстева управляващ съдружник, Градът Медиа Груп

инж. Венета Кръстева Венета Кръстева е автор на концепцията и управляващ партньор на Градът Медиа Груп - медийна платформа, предоставяща решения за информационните и маркетинг нуждите на своите клиенти в сферите регионално и градско развитие, инвестиционни проекти, архитектура, строителство, стратегическа инфраструкт..

повече

Бойко Калчунков управител на „Бокал”, жилищен комплекс „Алгара”, София

Бойко Калчунков Инж. Бойко Калчунков e завършил инженерното си образование във ВИАС, гр. София. От 1999 г. съсобственик и управител на строително-инвестиционна компания СД "Бокал-С-Боков и сие"...

повече

арх. Руси Делев КАБ

арх. Руси Делев Архитект Руси Делев завършва образованието си във ВИАС, катедра “История и теория на архитектурата” през 1993 г., а по-късно специализира в Академията по изкуства „Баухаус“, Германия.  В над двадесетгодишната си практика общува и работи с едни от най-уважаваните и..

повече

арх. Милена Нанова управител на “Студио 17,5-М” ООД

арх. Милена Нанова Милена Нанова се дипломира в УАСГ - катедра "Обществени сгради". От 1994 г. е преподавател в кат. "Жилищни сгради" към Архитектурния факултет. Специализирала в Университета на Хъмбърсайд и Линкълншър. През 2001 г. става съосновател на СТУДИО 17,5, от 2007 г. - управител на Сту..

повече

арх. Здравко Николов архитектурно студио „Амфион”

арх. Здравко Николов Арх. Здравко Николов завършва магистратурата си по архитектура в УАСГ през 2007г. Още през студентските си години започва стаж в "АМФИОН" ЕООД, където демонстрира таланта и иновативния си творчески  заряд и остава на работа и до днес. Под ръководството на арх. Борислав Богданов, то..

повече

Петър Груев маркетинг мениджър, Guardian Glass

Петър Груев Петър Груев е маркетинг  мениджър на Guardian Glass. Роден е на 30 март 1978г. Завършил е Езиковата гимназия в Ловеч.  Има бакалавърска и магистърска степен по Бизнес администрация от Софийския университет „Св. Климент Охридски”. От 1999 г. до 2011 г. работи в ALU KÖ..

повече

Венцислав Хаджибеев Мениджър Продажби Вътрешен Пазар, Италчементи Груп България

Венцислав Хаджибеев Венцислав Хаджибеев, Мениджър Продажби Вътрешен Пазар на Италчементи Груп България. Заема позицията от Април 2013.  Отговаря за реализацията на цялото продуктово портфолио на компанията в България.  Завършил е Счетоводство и Контрол в „Икономически Университет – Варна”..

повече

арх. Явор Андреев управител на „Шиндлер България”

арх. Явор Андреев арх. Явор Андреев e управител на „Шиндлер България”.  Роден е на 22 май 1968. През 1995 г. завършва УАСГ със специалност "Архитектура". До 2000 г. е бил търговски директор на Сиаматрас България ООД. След това е част от Отдела "Архитектурни Продукти" на Хън..

повече

Мария Накова Ръководител Отдел Сградна Автоматизация, „Ню Систем”

Мария Накова Мария Накова е ръководител отдел сградна автоматизация на Ню Систем. Работи във фирма Ню Систем ООД от 6 години. Завършила е магистратура в ТУ гр.София, специалност „електроенергетика и електрообзавеждане”. Стартирала е професионалната си кариера в проектантско бюро . Настоящата фирма..

повече

Петър Полилеев председател на Съвета на директорите, „Телетек Груп”

Петър Полилеев Г-н Петър Полилеев е председател на Съвета на директорите на Телетек Груп АД. Компанията е изцяло частен български холдинг, ангажиран с управлението на дейности по производството, инсталацията и търговията с електро- и алармени съоръжения и системи...

повече

Със съдействието на:

Партньори: